MINNEBOKA

STARTEN PÅ SJUSJØEN

Jeg etablerte Fjellglede Kaffebar & Interiør – Fjellgledebutikken – på Sjusjøen i februar 2020. Konseptet var etterlengtet i  Norges største hytteby og ble raskt et populært tilbud. Bare tre uker etter åpningen slo imidlertid corona-pandemien til med nedstengninger og begrensninger i sosiale aktiviteter i hele samfunnet. Antall sitteplasser inne i Fjellglede-lokalene måtte reduseres sterkt, men både hyttefolket og lokalbefolkningen sluttet lojalt og entusiastisk opp om min lille Fjellgledebutikk, selv om de fleste måtte nyte kaffe og kaker utomhus.
Dessverre varte oppholdet på Sjusjøen bare 8 mnd på grunn av forhold rundt leiekontrakten. Ingen passende lokaler var å oppdrive i området, så allerede i oktober 2020 flyttet Fjellgledebutikken til Skeikampen og det nybygde Skeiporten.

FORTSETTELSEN PÅ SKEIKAMPEN

Jeg er både rørt og ydmyk over den overveldende mottakelsen jeg har fått på Skeikampen. Jeg har jobbet hardt for å få butikken og kaffebaren  «på beina». Derfor gjør det utrolig godt når kundene strømmer på og gir gode tilbakemeldinger på mitt konsept.
Lokalene i Skeiporten, med utsikt til mektige Skeikampen, ble fort i minste laget. Derfor har jeg supplert med Fjellglede Lodge der både to-og firbente kan få varme seg.

Med etablering av Fjellgledebutikken har jeg virkeliggjort en drøm. I mange år har jeg hatt interesse for brukskunst, lokal kultur og mat. Jeg har jobbet mye med oppbygging av butikkonsepter og daglig butikkdrift i Sport 1 Sjusjøen, Blåswixbutikken Concept Store og Fjellshop på Lillehammer mfl. Denne erfaringen har gitt meg motivasjon og lyst til å prøve ut mitt eget drømmekonsept, og det befinner seg nå på Skeikampen som 

Fjellgledebutikken med det lille ekstra

MINNER FRA SJUSJØEN

SKEIPORTEN