MINNESIDE

STARTEN

Jeg etablerte Fjellglede Kaffebar & Interiør – Fjellgledebutikken – på Sjusjøen i februar 2020. Konseptet var tydeligvis etterlengtet i  Norges største hytteby og ble raskt et populært tilbud. Bare tre uker etter åpningen slo imidlertid corona-pandemien til med nedstengninger og  begrensninger i sosiale aktiviteter i hele samfunnet. Antall sitteplasser inne i Fjellglede-lokalene ble sterkt redusert, men både hyttefolket og lokalbefolkningen sluttet lojalt og entusiastisk opp om Fjellglede, selv om de fleste måtte nyte kaffe og kaker utomhus.
Dessverre ble oppholdet på Sjusjøen kortvarig på grunn av forhold rundt leiekontrakten. Ingen passende lokaler var å oppdrive i området, så allerede i oktober 2020 flyttet Fjellgledebutikken til Skei og det nybygde Skeiporten.

 Jeg er både rørt og ydmyk over den overveldende mottakelsen jeg har fått på Skei. Jeg må innrømme at jeg har jobbet hardt for å få butikken og kaffebaren  «på beina». Derfor gjør det utrolig godt når kundene strømmer på.
Lokalene i Skeiporten, med utsikt til mektige Skeikampen, ble fort i minste laget. Derfor har jeg supplert med Fjellglede Lodge der både to-og firbente kan få varme seg.

Med etablering av Fjellgledebutikken har jeg virkeliggjort en drøm. I mange år har jeg hatt interesse for brukskunst, lokal kultur og mat. Jeg har jobbet mye med oppbygging av butikkonsepter og daglig butikkdrift i Sport 1 Sjusjøen, Blåswixbutikken Concept Store, Fjellshop mm. Denne erfaringen har gitt meg motivasjon og lyst til å prøve ut mitt eget drømmekonsept, og det befinner seg nå på Skei.

MINNER FRA SJUSJØEN