OM FJELLGLEDE OG LENE ARNESTAD

bestevenner

STARTEN PÅ SJUSJØEN

Jeg, Lene Arnestad,  etablerte Fjellglede Kaffebar & Interiør AS/Fjellgledebutikken på Sjusjøen i februar 2020. Konseptet var etterlengtet i  Norges største hytteby og ble raskt et populært tilbud. Bare tre uker etter åpningen slo imidlertid corona-pandemien til med nedstengninger og begrensninger i sosiale aktiviteter i hele samfunnet. Antall sitteplasser inne i Fjellglede-lokalene måtte reduseres sterkt, men både hyttefolket og lokalbefolkningen sluttet lojalt og entusiastisk opp om min lille Fjellgledebutikk, selv om de fleste måtte nyte kaffe og kaker utomhus.
Dessverre varte oppholdet på Sjusjøen bare 8 mnd på grunn av forhold rundt leiekontrakten. Til tross for iherdige undersøkelser og forespørsler var det ingen egnede lokaler å oppdrive i området, så allerede i oktober 2020 flyttet Fjellgledebutikken til Skei og det nybygde Skeiporten.

FORTSETTELSEN PÅ SKEI

Det var tøfft å ta inn over seg at det ikke var mulig å fortsette virksomheten på Sjusjøen. Men så kom tilbudet fra eierne av Skeiporten! At min lille kaffebar og interiørbutikk var sterkt ønsket som en del av fellesskapet i butikksenteret som da var under bygging, ga meg nytt mot til å satse videre. Det har heldigvis blitt en skikkelig gladhistorie!  Jeg er både rørt og ydmyk over den overveldende mottakelsen på Skeikampen allerede fra første dag! Jeg har jobbet hardt for å få butikken og kaffebaren  «på beina» og utvikle mitt konsept. Derfor gjør det utrolig godt når kundene strømmer på og gir gode tilbakemeldinger på de fleste “sprell” jeg finner på for å gi alle så gode og smakfulle opplevelser som mulig i Fjellgledebutikken.
Lokalene i Skeiporten, med utsikt til mektige Skeikampen, viste seg ganske fort å bli i minste laget. Derfor har jeg supplert med Fjellglede Lodge der både to-og firbente kan få varme seg. Og kanskje kommer det flere overraskelser  etter hvert!

Med etablering av Fjellgledebutikken har jeg virkeliggjort en drøm. I mange år har jeg hatt interesse for brukskunst, lokal kultur, mat, friluftsliv, jakt og fiske. Jeg har jobbet mye med oppbygging av butikkonsepter og daglig butikkdrift i Sport 1 Sjusjøen, Blåswixbutikken Concept Store og Fjellshop på Lillehammer mfl. Denne erfaringen har gitt meg kunnskap, motivasjon og lyst til å utvikle mitt eget drømmekonsept, og det befinner seg akkurat nå på Skei i Gausdal kommune.

Se Billedgalleri

hjorten
skeiporten
Skeiporten
leneild2

Fjellgledebutikken med det lille ekstra